Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

e-ΣΥΜΠΟΣΙΑ: Ένα συναρπαστικό ταξίδι έμπνευσης και γνώσης


Αγαπητοί φίλοι σκακιστές,

Η ανάλυση των παρτίδων και ο εντοπισμός των αδύνατων σημείων είναι μια σημαντική διαδικασία που συμβάλλει στην ουσιαστική βελτίωση των ικανοτήτων κάθε σκακιστή. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το πρόγραμμα  "ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ;" όπου για μια παρτίδα σας απολαμβάνετε: Α. Επαγγελματική ανάλυση στην Ελληνική γλώσσα,  Β. Επισήμανση όλων των λαθών και των γενικών αδυναμιών του παιχνιδιού σας, Γ. Προτεινόμενη ύλη μελέτης 2 εβδομάδων που θα ενισχύσει τις ικανότητές σας στους τομείς όπου εντοπίστηκαν αδυναμίες στο άνοιγμα, στο μέσο και στο φινάλε Δ. Τηλε-συνεδρία παρουσίασης ανάλυσης και καθοδήγησης για τη μελέτη.

Εξίσου σημαντικά όμως είναι η καθημερινή επαφή με θέματα γενικής θεωρίας του σκακιού και η διαδραστική συμμετοχή σε ζωντανές συζητήσεις. Τα e-ΣΥΜΠΟΣΙΑ αποσκοπούν να καλύψουν αυτή την ανάγκη με τρόπο σύγχρονο, ποιοτικό, δημιουργικό. 
Τα e-ΣΥΜΠΟΣΙΑ είναι οργανωμένες online θεματικές σκακιστικές συζητήσεις. Για κάθε θεματική ενότητα ο συντονιστής κάνει μια διάλεξη 30 λεπτών και στη συνέχεια ακολουθούν ερωτήσεις και διάλογος.

Η πρόσβαση σε ένα e-ΣΥΜΠΟΣΙΟ είναι ελεύθερη για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα "ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ;". Για κάθε μία παρτίδα συμμετοχής θα λαμβάνετε πρόσκληση με κωδικό συμμετοχής για τις επόμενες 20 θεματικές παρουσιάσεις για το τρέχον ενεργό e-ΣΥΜΠΟΣΙΟ της περιοχής σας.  

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.
Αναστάσης Τζούμπας
Πρόεδρος Λέσχης Κίνησις Ατρίακτος

Πρόγραμμα e-ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΑΝΟΙΞΗ 2012:
http://atriaktos.org/Kinissis_Atriaktos_e-SYMPOSIA_March_2012.pdf